Uvodni tečaj shiatsu terapije za konje

Kategorija
shiatsu za konje
Datumi
2021-10-01 17:00 - 2021-10-03 18:00
Mjesto
Konjički klub Bit-ek Team, Hudobička ulica 50, Hudi Bitek
Telefon
+385 91 886 33 87
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Shiatsu je sveobuhvatan sustav prirodne terapije temeljen na principima tradicionalne kineske medicine. Shiatsu za konje stvoren je kao kombinacija znanja iz područja shiatsu terapije za ljude i akupunkture za konje. Usmjeren je na traženje uzroka problema (unutrašnjih disbalansa) umjesto tretiranja simptoma. Regulacijom protoka energije (Qi) kroz kanale (meridijane) tijelu se vraća ravnoteža i vitalnost te se na taj način poboljšava zdravlje i opće stanje konja.

Tijekom uvodnog tečaja upoznati ćete se sa shiatsuom kao terapijom, saznati ćete u kojim sve slučajevima shiatsu može pomoći konjima te iz prve ruke dobiti uvid u način na koji funkcionira shiatsu. Praktično ćete raditi na konjima te naučiti kako opustiti konja kroz jednostavne pritiske rukama i prstima, istezanja, lagane rotacije i dodir. Steći ćete dovoljno znanja i vještina da svojim konjima možete dati relaksacijski shiatsu tretman.
Uvodni tečaj namijenjen je prvenstveno vlasnicima konja, ali i svima onima koji su u kontaktu s konjima i žele s njima izgraditi dublji odnos (jahačima, trenerima, voditeljima terapijskog jahanja…).

Tečajevi se u Hrvatskoj održavaju redovito od 2012. godine. Prisustvovali su polaznici iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Osim ljudi koji se bave konjima, pridružili su nam se i shiatsu praktičari za ljude. Za njih je rad na konjima bio novo i uzbudljivo iskustvo koje povećava kvalitetu njihovog rada s ljudima.

Cijena je 1500 kn. Predbilježba je obavezna. Broj polaznika ograničen. Rezervaciju mjesta na tečaju možete osigurati uplatom depozita u iznosu od 500 kn.

 
 

Svi datumi

  • Od 2021-10-01 17:00 za 2021-10-03 18:00
 

Powered by iCagenda