Uvodni tečaj shiatsu terapije za konje uobičajeno organiziramo u trajanju od tri dana. Cilj tog interesantnog vikend druženja je upoznati vlasnike i ljubitelje konja s shiatsu terapijom kao alternativnim pristupom zdravlju konja.

Tijekom Uvodnog tečaja pokazat ćemo vam što je shiatsu i kako može imati značajan utjecaj na vas i na vašeg konja. Sami ćete isprobati kratki shiatsu tretman, da vidite kako je to dobar osjećaj! Ali ne samo to, tijekom uvodnog tečaja učit ćemo gledati i dodirivati konje na neki sasvim novi način. Savladati ćemo osnovne tehnike opuštanja konja: pritiske na merdijane, rotacije i istezanja nogu, istezanja vrata… 

shiatsu skola

Uvodni tečaj obuhvaća:

• Što je shiatsu i kako funkcionira
• Relaksacijski shiatsu tretman cijelog tijela konja (praktično)

Trajanje: pet: 17-20 sati, sub: 10-18 sati, ned: 10-18 sati
Cijena: 280 € po osobi (za tečajeve koji se održavaju u Hrvatskoj)

Tečaj je namijenjen prvenstveno vlasnicima konja, ali i svima onima koji žele naučiti nešto više o konjima, bolje razumijeti konje te s njima izgraditi dublji odnos. Iako se nakon Uvodnog tečaja ne postaje shiatsu praktičar, polaznici dobivaju dovoljno znanja i vještina da svojim konjima mogu dati relaksacijski shiatsu tretman.

Tečaj je u Hrvatskoj prvi put uspješno održan 2012., u KK ‘Hidalgo’ u Pisarovini. Prisustvovali su polaznici iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Osim ljudi koji se bave konjima pridružili su nam se i neki od shiatsu praktičara za ljude. Za njih je rad na konjima bio novo i uzbudljivo iskustvo koje povećava kvalitetu njihovog rada s ljudima.

Tijekom 2015. održana su dva Uvodna tečaja u KK 'Breza' i još jedan 2016. u KK 'Sokol Dupci' Kako je bilo možete pogledati u albumima fotografija na našoj fb stranici. 

Ukoliko želite biti domaćini Uvodnog tečaja shiastsu terapije za konje i to je moguće! Dovoljno je da sakupite grupu od minimalno 8 zainteresiranih polaznika i da imate nekoliko konja na kojima možemo raditi. Zauzvrat dobivate sudjelovanje na Uvodnom tečaju, a vaši konji tri dana shiatsua.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na jednom od Uvodnih tečajeva ili želite biti domaćini kontaktirajte nas

skola2

skola3