Edukacija za shiatsu praktičara za konje u školi The School of Equine Shiatsu traje dvije i pol godine. Za neke je to prilika za promjenu u karijeri, a za većinu studenata to je iskustvo koje im mijenja život. Upravo kao što na naslovnici priručnika koji je Jill napisala za studente kaže ‘Equine Shiatsu - the journey starts here...’. Da, istina je, krećući na shiatsu putovanje većina studenata preispituje svoje stavove i način razmišljanja, otkriva nove perspektive kako u odnosu prema konjima tako i u odnosu prema životu samom. Iza shiatsua stoje drevna znanja kineske medicine i praksa mnogih shiatsu praktičara tijekom godina i godina rada. Zagrabiti iz tog izvora znanja ne samo da je osvježavajuće već je i iscjeljujuće iskustvo.

edukacija2

Edukacija je organizirana u vikend modulima (sveukupno 24 vikenda) tako da se može uskladiti s ostalim poslovnim i privatnim životnim obavezama. Tijekom dvije i pol godine ima jako puno praktičnog rada na konjima i ljudima, a osim istočnjačkih znanja usvajaju se i znanja iz anatomije, fiziologije, patologije i ponašanja konja.

U Engleskoj svake jeseni, krajem rujna, starta nova grupa studenata kojoj se možete pridružiti. Predbilježbe se primaju do kraja srpnja. Ukoliko studij želite završiti u Engleskoj možete se direkto obratiti na www.schoolofequineshiatsu.com .

U rujnu 2016. krenula je edukacija prve generacije studenata u Hrvatskoj. Školovanje traje tri godine i dio je škole The School of Equine Shiatsu. Provodi se po istom programu i jednakim standardima. Učitelji s dugogodišnjim iskustvom dolaze iz Engleske i predaju na školi te prate i podupiru rad studenata.

Početak studija za sljedeću generaciju studenata u Hrvatskoj planiramo za 2021. Ukoliko ste zainteresirani da nam se pridružite slobodno nas kontaktirajte.

Ako vam se ideja da postanete shiatsu praktičar za konje čini primamljivom preporučujemo vam da dođete na jedan od naših Uvodnih tečajeva i osjetite…

edukacija1