petra i quino

 

 

 

 

"Vedrana hvala ti što si polaganim i strpljivim pritiscima svojih prstiju, pomogla mom Quinu da od nestrpljivog i nepovjerljivog konja, bolnih i vrlo osjetljivih leđa, ponovo postane opušten i sretan konj bez bolova u leđima!" 

petra kasja

 

"Kasja je mješanka kojoj je prije 7 godina dijagnosticirana spondiloza. Trpila je bolove nakon svake intenzivnije aktivnosti i nakon dužeg ležanja. Prognoze su uključivale drastične mjere poput operacije kralježnice. Pošto su mi invazivne metode uvijek zadnja opcija, dali smo prednost shiatsu terapiji. Kasja danas ima 12 godina, trči i ponaša se kao puno mlađi pas, zahvaljujući redovitim Vedraninim shiatsu tretmanima." 

jele1

 

 

 

"Prvenstveno je nevjerojatan osjećaj nakon dva dana intenzivnog rada i učenja vidjeti kako se nepoznati konj zbog vašeg dodira opušteno ljulja i uživa. Osim same tehnike, nekako mi je najbitniji dio Uvodnog tečaja bilo osvještavanje koliko su nam namjera, fokus, sadašnji trenutak i usklađivanje naše energije s energijom konja neizmjerno bitne u interakciji s konjima, pa i ljudima. Rekla bih da je Uvodni tečaj prvi korak rada na sebi, da bismo kvalitetno mogli raditi s konjima." 

ivana i allegro

 

 

 

 

 

"Shiatsu je za nas bio slučajno otkriće, ali već nakon prvih tretmana vidjeli su se rezultati. Allegro je nakon tretmana svaki put barem 5 godina mlađi, sretan i živahan." 

davorka i ohio1

 

"Ohio je 13 godina star kastrat koji je došao k meni prije 3 mjeseca sa zakočenim i bolnim leđima. Iako je bio voljan surađivati i raditi, bolna leđa su ga u tome ometala. Slobodno vrijeme provodio je u ispustu, ali kao izuzetno miran konj. Već nakon prvog tretmana bila je vidljiva promjena. Prvi puta u 3 mjeseca sam ga vidjela da trči. Ide voljno naprijed, opušten je i sretan konj. Ohio i ja se veselimo našem ponovnom susretu sa Vedranom. Hvala Vedrana!." 

lucija i lindi

"U godinu dana provedenih radeći u sportskoj štali u Belgiji upoznala sam čari različitih terapija za konje od kojih je jedna bila i shiatsu terapija. Potakunta dobivenim iskustvom, odlučila sam se za primjenu istog i za svog konja. Nisam očekivala čuda, međutim prve znakove poboljšanja primjetila sam odmah slijedeći dan nakon prvog tretmana. Moj konj, Lindi, postao je vidljivo opušteniji i sretniji prilikom jahanja što je za mene bilo čisto oduševljenje. Shiatsu i Vedrana nisu pomogli samo Lindiju, već i meni da bolje shvatim i razumijem vlastitog konja te sebe samu kao jahačicu." 

nikolina i kavi

 

 

 

"Zadovoljna sam shiatsu tretmanima jer sam primjetila da Kaviju pomaze, da ga opušta i da uziva u tome..."